Valpeplaner 2020

Noah og Athina har utrolig god kjemi. Det kalles Kjærlighet!

Athina av Solbergnes  NO38662/2016 og Bamse SE33113/2017  – årets par i Solbergnes

 

Om dette gir resultat vet vi i begynnelsen av juni da vi skal ta ultralyd.  Det er altså svært spennende tider vi går i møte.

Noah, som er Bamse’s navn til daglig, er en svært hengiven og god bernergutt.  Vi har vært så heldig å få «låne» han i 10 dager hos Sebastian Eriksson og Christina, og vi er mektig imponert over han.  Han har et usedvanlig godt vesen og gemytt.

Noah manglet utstillingskravet for å bli godkjent som avlshund fra raseklubben NBSK.  Vi måtte derfor søke NBSK , avlsrådet for dispensasjon fra dette.  Det medførte at Noah måtte til veterinær for å få attest på helseopplysninger som ble lagt ved søknad.  Søknad om avlsgodkjenning fra NBSK er godkjent, og kombinasjon mellom Athina og Bamse (Naoh) er også godkjent.  Dere finner oss derfor på lista til NBSK – Valpeformidling.

Både Athina og Noah er flotte representanter for rasen.  Flotte familiehunder, og veldig glad i å være der familien er.  Dette innebærer alt fra reiser, hoteller, campingturer, fly, bilturer, besøk – og ikke minst hjemme og på turer i skog og fjell.  Se videre på siden B-kullet.

Athina av Solbergnes
Noah (Bamse)